Rørt tatar med urter
(2 stk.)
1 skive rugbrød
100 g friskhakket, rå oksefilet af bedste kvalitet
½ spsk. cognac
½ tsk. dijonsennep
1 tsk. hakket skalotteløg
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket purløg
1 tsk. hakket kapers
Salt og peber
1 rå æggeblomme
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Pynt
2 frisésalatblade
Rist rugbrødet og skær kanterne af. Rør kødet med cognac, sennep, skalotteløg, persille, purløg, hakket kapers og æggeblomme. Smag til med salt og peber. Anret kødet på brødet og pynt med salat på toppen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Se masser af smørrebrød i galleriet nedenfor...