Sandwich med skinke og tomat-oliventapenade
(4 stk.)
1 dl soltørrede tomater
1 dl sorte oliven
uden sten
1 fed hvidløg
3 sardiner
1 tsk. frisk timian
½ dl olivenolie
Salt og peber
4 sandwichboller
4 skiver goudaost
4 skiver lufttørret skinke
4 salatblade
TIP
- Tomat-oliventapenaden er også rigtigt godt som forret eller snack på små skiver ristede flute og kan sagtens holde sig et par uger i køleskabet.
Tapenade: Blend tomater, oliven, hvidløg, sardiner og timian sammen med olien til en tyk pasta og smag til med salt og peber.
Halver bollerne og smør dem med tapenaden. Læg sandwichbollerne sammen med salat, ost og skinke og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mere i samme stil...
Rød salsa
Jordbærsalsa
Chilicreme
Ærtepesto
Prøv også...
Skovtursboller
Amerikansk sandwich
Sandwich med kyllingesalat