Opskrifter
Sprøde hapser
Lørdag, 26. maj 2012af Redaktion
Hapserne her er både smagfulde og fine, brug dem som tilbehør til hovedretten eller som en appetizer
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/05/22-sproede-hapser-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
1 gl. hele champignon
1 pk. bacon
2 spsk. pesto
Stil champignonerne til afdrypning og del baconskiverne i tre. Smør pesto på baconskiverne og vikl dem om hver en champignon. Sæt en tandstik i hver og læg dem i et ovnfast fad. Steg champignonerne i ovnen ved 250° i 20 min.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Lækre opskrifter med champignon...
Champignontærte
Pasta med champig-
non a la creme
Sprøde kurve med
skinke og champig-
non
Persillestegt kylling
med gratineret
champignon
Champignonbøf
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop