Tortillaruller med ananas
(4 pers.)
½ frisk ananas
1 stor banan
15 g smør
2 spsk. sukker
1 spsk. citronsaft
2 spsk. frisksnittet mynte
½ tsk. kardemomme
4 medium tortillas
uden krydderier
Pensling
Sammenpisket æg
Sukker
TIP
- Rullerne holder sig sprøde i flere timer og kan let indpakket tages med på skovtur.
- De kan også skæres over på midten og serveres med en kugle is.
Skær ananassen i ganske små tern og svits dem på pande i smørret. Tilsæt bananen i små tern, sukker, citron, mynte og kardemomme og lad det simre 1 min.
Køl det lidt af og bred frugten ud på tortillaerne. Rul dem sammen. Læg rullerne på bagepapir på en bageplade. Pensl med æg og drys sukker på. Sæt dem øverst i en 225° varm ovn 4-5 min., til de begynder at få lidt farve.
Tip www
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Lakseruller med citroncreme
Røget kylling med forårsspinat
Smørepålæg med nødder