Vårsuppe
(4 pers.)
2 forårsløg
1 lille icebergsalat
1 mellemstor courgette
20 g smør
3/4 l grønsagsbouillon
1 håndfuld skvalderkålsblade
1 håndfuld kørvel el. sødskærm (spansk kørvel)
1 håndfuld nyudsprungne bøgeblade
Salt, peber
Snit forårsløg, salat og courgette og svits det i en gryde i smør. Hæld bouillon ved og lad det simre 10 min. under låg. Miks suppen i foodprocessor og hæld den tilbage i gryden. Snit skvalderkål, kørvel og bøgeblade fint. Varm suppen op og tilsæt det snittede. Smag til med salt og peber og spis suppen varm og med brød til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Bondesalat med nektarindressing
Brændenældetzatziki
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)