Varme, krydrede oliven
Ingredienser til varme, krydrede oliven
(4 pers.)
2 fed hvidløg
1 usprøjtet appelsin
2 rosmarinkviste
2 timiankviste
2 friske laurbærblade
1 tsk. korianderfrø
1 tsk. fennikelfrø
2 spsk. jomfru olivenolie
100 g sorte oliven
100 g store, grønne oliven
100 g mindre, gulgrønne oliven
Fremgangsmåde til varme, krydrede oliven
Pil og hak hvidløg. Skyl appelsinen og riv skallen. Pil bladene af rosmarin- og timiankvistene. Kom alt dette og de hele frø op i en lille kasserolle sammen med olien. Lun den forsigtigt op og kom de tre slags oliven ved. Lad dem syde med i 2 min.
Serveres varme med en campari soda eller et glas spumante.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Tomat-oliventapenade
Lufttørret parmaskinke med oliven- og tomatkompot
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)