Baconboller
Opskrift på baconboller
(12 stk.)
100 g bacon
1 skalotteløg
50 g smør
200 g flødeost
2 dl mælk
1 æg
350 g mel
2½ tsk. bagepulver
2 spsk. hakket persille
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Baileys-is Karrysuppe med kylling KopkagerFremgangsmåden til baconbollerne
Skær bacon i tern og hak løget. Rist baconternene i smørret, til de er gyldne, tilsæt løgene og lad dem kort sautere med.
Rør flødeost, mælk og æg sammen og bland mel og bagepulver. Rør mælkeblandingen i melet til en glat dej og vend løg, bacon og persille i.
Kom dejen i 12 smurte muffinsforme og bag dem ved 180° i
25 min.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.