Opskrifter

Kopkager

Onsdag, 29. februar 2012af Redaktion
Kagen her er en afart af de gammeldags kogekager, man brugte meget, før ovnen blev allemandseje. Med en mikroovn har du hurtigt en lækker dessert, der næsten er helt brownie-agtig.

Ingredienser til kopkager

50 g mørk chokolade
30 g smør
1 tsk. frysetørret kaffe
2 tsk. kogende vand
1 spsk. sukker
1½ spsk. mel
1 æg
1 spsk. flormelis

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Fremgangsmåde til kopkager

Smelt chokolade og smør over vandbad og rør kaffen ud i vandet. Pisk sukker, mel og æg sammen i en skål og bland chokoladen i. Hæld dejen i to små kopper og giv dem 1½ min. i mikrobølgeovnen ved fuld effekt. Servér kagerne i kopperne, drysset med lidt flormelis og gerne med en kugle god vaniljeis til.


Bageopskrift: Kristina Marckmann




Find flere opskrifter her...


Brownies med oste-
creme


Mokkastykker


Chokoladekage
med blød creme og
tørrede jordbær


Chokoladekage
med lavendel













Du kan finde flere chokoladekager her...






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)