Kugelhopf
100 g rosiner
2 spsk. rom
20 g gær
2 dl lunken skummetmælk
150 g tofu (sojabønnepostej)
300 g mel
12 spsk. Stevia Sweet el. Drys-Let fra Hermesetas
Revet skal af 1 økologisk citron
2 æg
50 g smuttede og hakkede mandler
Smør
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Udblød rosinerne i rommen. Smuldr gæren og rør den ud i 2 spsk. mælk. Bland tofu og mælk i en blender. Hæld melet i en skål og tilsæt de resterende ingredienser undtagen rosiner og mandler. Ælt dejen, til den er jævn, og kom rosiner og mandler i. Smør formen med smeltet smør og hæld dejen i. Læg et viskestykke over og lad den hæve lunt i 1-2 timer til ca. dobbelt størrelse. Bag kagen på midterrillen ved 200° i ca. 35 min. Lad den køle af, før den tages ud af formen, og sigt evt. flormelis over.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Rabarber-ingefærpie
Toscamazariner
Mandelkage med sommerbær
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)