Raske majsbrød
(24 stk.)
½ rød peber i tern
1 finthakket rødløg
300 g majs
2 spsk. hakket purløg
375 g revet ost
½ tsk. paprika
1 knsp. sukker
2 tsk. salt
1 tsk. groftkværnet peber
4 tsk. bagepulver
420 g mel
1 dl mælk
2 dl olivenolie
1 æg
Bland peberfrugt, rødløg, majs, purløg, 2/3 af osten, krydderier, bagepulver og mel, tilsæt mælk og olie og rør hurtigt dejen sammen. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse på et meldrysset bord og stik dejen ud i 7 cm cirkler med en udstikker. Pensl cirklerne med sammenpisket æg, drys med ost og bag dem ved 200° i 15 min.
Bageopskrift: Silje Freilev
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose. Køb den i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Find flere opskrifter her...
Sandras græskarboller
Majsmelsmuffins
Mormorbrød
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)