Spinatbrød
(18 stk.)
15 g gær
5 dl vand
2 spsk. rapsolie
1 spsk. tørrede dildspidser
2 tsk. salt
700 g mel
100 g blancheret, hakket spinat
60 g blødt smør
1 fed hvidløg
1 usprøjtet citron
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, dild og salt. Rør melet i, ælt dejen godt igennem og lad den hæve på køl natten over. Bland spinaten med smør, presset hvidløg og revet skal fra citronen og rul dejen ud til en rektangel på 30 x 50 cm.
Smør spinatfyldet ud på dejen og rul den sammen til en roulade. Skær rouladen i 1½ cm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Lad brødene efterhæve i 20 min. og bag dem ved 225° i 12 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
FINE FARVER
I Familie Journals shop kan du lige nu købe 4 stk. melaminskåle i flotte farver. (link fjernet)
Opbevaringsskålene har praktiske lufttætte låg og tåler frost. Prisen er 249 kr.
Find flere opskrifter her...
Familiebrød
Løgbrød med krydderurter
Dampet fisk med mangosalat
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)