Opskrifter
Farserede peberfrugter med kalvekød og salattern
Onsdag, 2. maj 2012Opdateret 17. martsaf Kristina Marckmann
Disse farserede peberfrugter smager skønt med et fyld af saftigt kalvekød, salattern og gode krydderier. Her er de serveret sammen med tzatziki, brød og kartofler.

40 min
4 personer
Farserede peberfrugter med kalvekød
2 peberfrugter
500 g hakket kalvekød
4 spsk. rasp
1 dl mælk
1 dl feta i små tern
2 fed hakket hvidløg
2 tsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Tilbehør
750 g små kartofler
2 spsk. smør
½ dl hakket persille
Tzatziki
brød
Fremgangsmåde
- Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. og lad dem dryppe godt af.
- Halver pebrene og fjern kernerne.
- Bland kødet med rasp, mælk, feta, hvidløg, oregano, salt og peber til en jævn fars.
- Fyld pebrene med farsen og steg dem i ovnen ved 200° i 25 min.
- Rist kartoflerne i smørret ved middelhøj varme, til de begynder at tage farve, tilsæt persillen.
- Server peberfrugterne og kartoflerne med tzatziki og brød.

Hovedretter
Kold peberfrugt-suppe med rejer og koriander

Hovedretter
Kikærtedeller med stærk peberfrugtsauce