Opskrifter

Forårsruller

Tirsdag, 3. februar 2009af Redaktion
(4 pers.)20 min.400 g kyllingefilet100 g glasnudler200 g gulerødder200 g hvidkål1 porre1 fed hvidløg1 chili1 spsk. olie1½ spsk. fishsauce16 stykker

(4 pers.)
20 min.

400 g kyllingefilet
100 g glasnudler
200 g gulerødder
200 g hvidkål
1 porre
1 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
1½ spsk. fishsauce
16 stykker forårsrulledej el. 1 rl. fillodej
Olie til stegning

Skær kyllingekødet i små tern. Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække i 5 min., før vandet sigtes fra. Skær gulerødder, hvidkål og porre i strimler og hak hvidløg og chili fint. Svits kyllingeternene i olien i 2 min., tilsæt grønsagerne og lad dem svitse med i yderligere 2 min. Vend glasnudlerne og fishsaucen i og tag fyldet af varmen. Læg 1,5 dl fyld på hvert stykke dej og fold siderne ind over. Rul dejen stramt om fyldet og steg dem gyldne i olien. Server med rissalat og brød.

Madopskrift Kristina Miechels



Prøv også andre gode klassikere...