Gulerod og kylling i karry med ris
(4 pers.)
10 min. + 20 min. kogning
500 g gulerødder, skrællet og i store, skrå stykker
1 spsk. olivenolie
4 kyllingefilet-stykker
1 rødløg i både
2 spsk. rogan josh (indisk karry-krydderi) el. mild karrysovs (færdig)
4 tomater i både
300 g frisk spinat
Tilbehør
Kogt ris
Kog gulerødderne 2 min. i saltet vend. Skær hver kyllingefilet i 3-4 stykker og steg i wok med olie og løg i 6 min. Rør karryen i og tilsæt tomater efter 1 min. Kog 1 min. mere og vend så skyllet spinat i wokken. Kom lidt vand ved og lad det koge i 2 min. Kom gulerødder ved og server med ris.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter her...
Thaikrydrede kødboller i kokoskarry
Kyllingesatay med peanutsovs
Hurtig kylling i ovn