(2 pers.)
45 min.
300 g hakket oksekød
Bearnaise
2-3 pasteuriserede æggeblommer
Saften af ¼ citron
½ tsk. groft salt
12 kviste estragon
1 hakket skalotteløg
3 spsk. hvidvinseddike
200 g smeltet, usaltet smør
Tilbehør
Kogte kartofler og grøn salat vendt med sennepsvinaigrette
Pisk æggeblommerne seje med salt og citron over vandbad. Kog estragon og hakket skalotteløg med eddike, lad det trække og si det, der bliver ca. 1 spsk. tilbage. Rør 1-2 spsk. vand og den krydrede eddike i æggeblommerne og rør smeltet smør i dråbevis under omrøring. Pas på det ikke bliver for varmt, og det må endelig ikke koge. Smag evt. til med lidt mere estragon. Form bøfferne med bagsiden af en kniv, drys med salt og peber og steg dem på en grillpande 6-8 min. på hver side.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kapersbøffer med rødbedesalat
Minibøffer i pakke
Hakkebøf med avocadomos
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)