Hakkebøf med broccolisalat
(3 pers.)
Det skal du bruge til en klassisk hakkebøf med broccolisalat
500 g hakket oksekød
3 løg
150 g bacontern
500 g broccoli
1 rødløg
50 g tørrede tranebær
2 dl syrnet fløde
1 spsk. ribsgelé
Salt og peber
1 spsk. smør
Prøv også: Hakkebøf med bearnaise
Sådan laver du en klassisk hakkebøf med broccolisalat
Form kødet til 3 bøffer og skær løgene i skiver. Steg baconternene sprøde på en pande ved høj varme, lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og steg løgene bløde i baconfedtet.
Skyl broccolien og del toppen i mindre buketter, skræl stokken og skær den i små tern.
Hak rødløget og bland det med broccoli og tranebær.
Rør fløden med ribsgelé og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over broccoli-blandingen og drys med ristet bacon.
Steg bøfferne i smørret ved middelhøj varme 4 min. på hver side og servér med bløde løg og broccolisalaten.