Hindbærchokolade
360 g sukker
2½ dl piskefløde
100 g mørk chokolade
50 g smør
½ dl lys sirup
100 g frosne, optøede hindbær
1 spsk. krymmel
50 forme
Kom sukker, fløde, chokolade, smør og sirup i en tykbundet gryde og varm langsomt op, til sukkeret er opløst. Skru op til middelhøj varme og lad det koge i 7 min. Tag gryden af varmen og lad den køle, til massen er lunken. Purér hindbærrene gennem en sigte, så der er ca. ½ dl. Pisk chokolademassen, til den bliver lysere i farven, tilsæt hindbærpuréen og bland godt. Kom blandingen i en sprøjtepose og fyld den i små forme og pynt med krymmel.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DE FINESTE JULEGODTER
Den smarte julekageform er i silikone, hvis egenskaber gør, at chokoladen, isen etc. nemt falder ud. Formen kan købes for 199 kr. i Familie Journals Shop... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Pistaciefirkanter
Sprøde hjerter
Støbte chokolader med romtrøffel
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)