Joans scorekylling
(4 pers.)
500 g kyllingeinderfilet
1 spsk. olie
100 g seranoskinke
250 g champignon
1 bdt. forårsløg
1 rød peber
2 fed hvidløg
250 ml madlavningsfløde 8%
1 ds. hakkede tomater
Salt, peber og paprika
Brun hurtigt kyllingestykkerne i olien og kom dem i et ovnfast fad. Riv skinken i små stykker og kom dem over kyllingen. Skær svampene i skiver og rist på panden. Skær forårsløg, peberfrugt og hvidløg ud i tern, rist det hurtigt af med champignoner og fordel det over kyllingen.
Bland madlavningsfløde, tomater og krydderier og hæld det over kyllingen. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 30 min., drys med lidt friske krydderurter og server med ris og en lækker salat.
Madopskrift: Joan Laursen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sennepskylling med sølvbedesalat
Coq au vin på kyllingefilet
Grydestegte poussiner
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)