Kalvesnitsler med rød kartoffelsalat
(3 pers.)
25 min.
650 g kartofler
1 tomat
½ rød peberfrugt
½ rød chili
1 skive lyst brød
1 fed hvidløg
1 dl syrnet fløde 9%
Salt og peber
500 g kalvesnitsler
½ bdt. persille
2 spsk. rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. citronsaft
1 spsk. smør
1 kugle mozzarella
1 avocado
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i tern. Tag kernerne ud af tomaten og blend den med peberfrugt, chili, brød, hvidløg og syrnet fløde til dressing, som smages til, og kartoflerne vendes i. Bank snitslerne flade, hak persillen og bland persille, rasp, salt og peber. Dryp snitslerne med citron og vend dem i rasp. Steg dem gyldne i smørret og server med avocadoskiver vendt i citron og blandet med mozzarella.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Kalvecuvette med coucoussalat
Kalvehaleragout
Oksespid med fyldig salat