Kirsebærkokotter
Ingredienser til kirsebærkokotter
(4 stk.)
100 g makroner
180 g syltede kirsebær
½ dl brun rom
1 spsk. smør
30 g sukker
30 g finthakkede mandler
¼ dl mælk
50 g mel
1 æg
Tilbehør
Vaniljeis eller cremefraiche
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Sådan gør du
Knus makronerne og kom dem i bunden af 4 små ovnfaste kokotter. Fordel kirsebær og rom over makronerne. Pisk smør og sukker luftigt og rør mandler, mælk, mel og æg i smørret og fordel mandelfyldet over kirsebærrene. Bag kokotterne i ovnen ved 190° i 25 min. Server dem lune med vaniljeis eller kold cremefraiche til.
Opskrift: Kristina Marckmann
I gang med julekonfekten
Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...