Opskrifter
Koteletter med thai-curry og fetakartofler
Søndag, 31. december 2017af Kristina Marckmann
Koteletter krydret med thai-curry serveres med bagte kartoffeltern med fetaost, snackpeber og lime.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/article/koteletter-med-thai-curry-og-fetakartofler.jpg-.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til koteletter med thai-curry og fetakartofler
(4 pers.)
1 kg kartofler
1 spsk. olie
1 spsk. karry
Salt og peber
4 skaftkoteletter
1 spsk. thai
curry-krydderi
1 spsk. smør
200 g fetaost
1 snackpeber
1 usprøjtet lime
Alternativ til koteletter med thai-curry og fetakartofler: Svinekoteletter med æblesalat
Fremgangsmåde til koteletter med thai-curry og fetakartofler
Vask kartoflerne og skær dem i tern. Bland dem med olie, karry, salt og peber og bag dem ved 200˚ i 40 min. Krydr koteletterne med thai curry-krydderi og steg dem i smørret ved middelhøj varme i 4 min. på hver side. Skær fetaen i tern, bland dem med kartoflerne, snackpeberen, som er skåret i strimler, samt revet limeskal og limesaft og servér.