Krydret kartoffelfad
Opskrift på krydret kartoffelfad
(4 pers.)
1 kg aspargeskartofler
2 røde peberfrugter
50 g smør
4 fed hvidløg
2 cm ingefær
2 spsk. tandoori mix
1 ds. flåede, hakkede tomater
1-2 dl piskefløde
½ bdt. persille
5 kviste koriander
Tilbehør:
Naanbrød og tzatziki
Sådan laver du krydret kartoffelfad
Kog kartoflerne i saltet vand i 15 min. Overhæld dem med koldt vand, pil og halvér dem.
Rens og udkern peberfrugterne. Skær dem i tern på størrelse med halve kartofler.
Smelt smørret i en stor pande. Pil og hak hvidløg og ingefær. Steg hvidløg og ingefær i smørret, tilsæt tandoori kryddermix og peberfrugterne. Steg det i 10 min.
Hæld tomaterne ved og lad det koge i 5 min. for fuld varme, til noget af væden er fordampet.
Tilsæt fløde, kartofler og skyllet, hakket persille. Kog retten igennem i 5 min. Smag den til og drys med koriander.
Tip
Kartofler får meget mere smag, hvis de kombineres med selleri.