(2 pers.)
25 min.
2 dl basmati ris
4 dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. sesamolie
280 g kyllingefilet
1 spsk. rød karrypasta
1 bdt. forårsløg
1 rød peberfrugt
150 g sukkerærter
1 ds. kokosmælk
Salt og peber
Evt. lidt majsstivelse
50 g saltede peanuts
Tilbehør
Brød
Kog risene i saltet vand i 12 min. under låg. Skær kyllingefileterne i strimler og steg dem gyldne i olien. Rens forårsløgene og skær dem, peberfrugt og sukkerærter i strimler. Tilsæt karrypastaen sammen med grønsagerne og lad det stege med et par min. Tilsæt kokosmælken og giv det et opkog. Jævn evt. retten med lidt majsstivelse og smag til med salt og peber. Vend peanuts i retten og server med et stykke godt brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE KERAMISKE HJERTEFORME
De røde forme er ildfaste og kan bruges til bagning. De dekorative forme kan købes i Familie Journals Shop for 149 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kylling marineret i baslamico med salat
Krydret kylling med aspargessalat
Kylling med bygkornsragout
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)