Opskrifter
Kyllingeburger med guacamole og lime
Tirsdag, 17. juni 2014Opdateret 10. februaraf Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Byt den klassiske oksekøds-burger ud med denne lækre sag. Vi har anvendt inderfilet men kan også laves med alm. kyllingefilet. Dog tager stegning så længere tid.

20 min
Opskrift på kyllingeburger med guacamole
(2 pers.)
260 g kyllingeinderfileter (fordi de er hurtige at stege og ikke skal skæres i skiver)
Salt og peber
Olie til stegning
1 avocado
1 spsk. limesaft
1 fed hvidløg
1 spsk. cremefraiche
2 grove burgerboller
4 salatblade
10 sk. agurk
2 tomater
Fremgangsmåde kyllingeburger med guacamole
Krydr kyllingen med salt og peber og steg fileterne i olien, til de er gyldne. Halvér avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud. Mos avocadokødet med limesaft, presset hvidløg og cremefraiche og smag guacamolen til med salt og peber. Lun bollerne, flæk dem og smør dem med guacamolen. Fyld burgerbollen med et salatblad, kyllingefilet, agurk- og tomatskiver.