(3 pers.)
20 min. + 35 min. i gryde
800 g kyllinge- over- og underlår
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. mel
3 dl bouillon
400 g små, nye kartofler
200 g gulerødder
1 bdt. forårsløg
1 dl fløde
1 bdt. grønne asparges
Salt og peber
Citronsaft
Tilbehør
Persille og brød
Krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i smørret. Drys melet over, tilsæt bouillonen og lad kyllingestykkerne simre 20 min.
Halver kartoflerne og skær gulerod i mundrette stykker. Tilsæt kartofler og gulerod og lad retten simre i yderligere 15 min.
Skær forårsløg og asparges i mundrette stykker, tilsæt dem og giv retten yderligere 3 min.
Tilsæt fløden og smag til med lidt citronsaft, salt og peber. Server med et drys persille og et godt stykke brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE MUFFINFORME
De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grydekylling med agurkesalat
Kyllingesalat med mango asparges
Krydret kylling med aspargessalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)