Kyllingenuggets og grovfritter
Ingredienser til kyllingenuggets og grovfritter
(3 pers.)
4 bagekartofler
2 spsk. olie
Salt og peber
450 g kyllingeinderfilét
2 spsk. mel
2 tsk. tandorikrydderi
1 æg
100 g rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl mayonnaise
1 spsk. sød chilisauce
Tilbehør
Agurk og gulerødder
Fremgangsmåde
Vask kartoflerne, skær dem i både og vend dem i olie. Bred kartoflerne ud på en plade med bagepapir, krydr med salt og peber og bag dem ved 200° varmluft i 35 min. Vend inderfiléterne i mel blandet med tandorikrydderi, derefter i æg og til sidst i rasp blandet med salt og peber. Læg kyllingestykkerne på en plade med bagepapir, bag dem ved 200° varmluft i 10 min. på den ene side og 10 min. på den anden side. Rør mayonnaisen med chilisauce. Servér nuggets og grovfritter med rå grønsagsstave.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fastelavnsris
Fastelavnsboller
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Fastelavn
Her finder du opskrifter på den fineste udklædning til børnene og på de lækreste fastelavnsboller, som voksne også er glade for...