Laksefilet med gratineret portobello
(3 pers.)
20 min.
500 g portobello
2 hakkede skalotteløg
1 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
100 g mild, blød gedeost
3 laksefileter
2 spsk. hakket dild
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Salt og peber
Smør til stegning
Tilbehør
Kogte kartofler med dild
Børst svampene og bræk stokken af. Vælg 6 hatte ud og læg dem med lamellerne opad i et ovnfast fad. Skær resten af svampene og stokken i små tern og rist dem i smørret sammen med løget i 5 min. Tilsæt persillen og smag til med salt og peber. Fordel svampeblandingen i de 6 hatte og læg en tynd skive gedeost over hver. Gratiner svampene i ovnen ved 225° i 10 min. Bland dild, citronskal, salt og peber og vend laksefileterne heri. Steg dem ved middelhøj varme i 3-4 min. på hver side. Server med kogte kartofler vendt i dild.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pocheret torsk med flødekål
Lakseterrin med hummer
Stegt rødspætte med dildsovs
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)