Lammekoteletter med rødbedesalat med feta
(4 pers.)
45 min.
8 enkelte eller 4 dobbelte lammekoteletter
Salt og peber
Lidt olie til stegning
3 store rødbeder
100 g feta i blok
1 lille bundt kørvel
1 granatæble (eller ½ stort)
Dressing
2 spsk. æbleeddike
2 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
Tilbebør
Groft brød og tzatziki
Begynd med rødbederne. Kog dem hele i saltet vand i 45 min., til de er helt møre. Skrub skindet af og skær dem i tern, der straks vendes i den sammenpiskede dressing. Drys med feta, kørvel og granatæblekerner. Mens rødbederne koger, tilberedes koteletterne ved at grille dem på grillpande i ca. 3-4 min. på hver side. Server dem gloende varme.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Lammekoteletter med middelhavstilbehør
Lammekoteletter med humuslåg
Braiseret lam med oliven og nøddepilau
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)