Lammekoteletter med tzatziki-kartofler og bønner
(2 pers.)
2-4 lammekoteletter
Salt og peber
Relativt hurtige grillkul el. briketter
En klassisk grill med brede riststænger
400 g kogte, nye
sommerkartofler, afkølede
2 dl 10% tyk, græsk yoghurt
½ agurk
1 fed hvidløg
Salt og peber
300 g friske bønner
Sæt grillstarteren i gang, og hvis du ikke har kogt kartoflerne, er det nu det skal gøres. Efter 45 min. er kullene klar og koteletterne, drysset med salt og peber, steges 3-4 min. på hver side ved høj varme. Bønnerne koges i letsaltet vand i 6 min., og yoghurten røres med fintrevet hvidløg og groftrevet knuget agurk. Kartoflerne vendes i tzatzikien.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter her...
Saltet mørbrad med Henriks spidskålssalat
Grillede fiskespid med quinoasalat
Grillede kyllingepakker med bønner