Fuldkornslasagne

(Lasagne til 3 pers.)
Ingredienser til lasagne
400 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 ds. flåede tomater
2 tsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør
2 spsk. mel
3 dl sødmælk
1 knsp. muskatnød
250 g lasagneplader med fuldkorn
50 g revet ost
Tilbehør til lasagne
Råkost
Svits kødet i olien sammen med løg og hvidløg. Tilsæt tomat og oregano, kog op og smag til med salt og peber. Smelt smørret og rør melet i. Pisk mælken i, lad den koge op og smag til med muskat, salt og peber. Smør et ovnfast fad og læg lasagneplader i bunden. Læg herpå et tyndt lag kødsovs og sidst bechamelsovs. Fortsæt skiftevis lagene til det hele er brugt og afslut med bechamelsovs. Drys din lasagne med revet ost, bag den i ovnen ved 200° i 25 min. og server lasagne med en god råkost.
Madopskrift: Kristina Marckmann