Oksekød i brødlommer med grøn sovs
(4 pers.)
30 min.
500 g strimlet okseinderlår
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
½ øl
1 tsk. sennep
2 kviste rosmarin
4 små grovflute
Salatblade og spinatblade
2-3 tomater
Grøn sovs
1½ dl tyk, græsk yoghurt
½ dl mynte
½ dl persille
½ dl spinat
Salt og peber
½ løg
Drys kødet med salt og peber og lynsteg i olien. Kom sennep, rosmarin og øl ved. Lad det koge ind i 10 min. Blend alt til dressingen. Flæk 4 små grovflutes og rist dem let. Læg salat og spinatblade på, så tomater i skiver og så oksekødet. Dryp med den grønne dressing og server straks.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Sandwich med andebryst og orangepesto
Ølmarineret bøf
Sandwich med kylling og tomatmayonnaise
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)