Opskrifter
Ovnbagt fisk med parmaskinke, rosenkål og kartofler
Tirsdag, 20. marts 2012Opdateret 28. februaraf Helle Brønnum Carlsen
Ovnbagt fisk i fad er en dejlig nem løsning, når der skal mere fisk på middagsbordet. Her bliver fisken serveret sammen med en frisk rosenkålssalat med kartofler.

20 min
2 personer
Ovnbagt fisk med parmaskinke
2 fileter af hvid, fast fisk
2 skiver parmaskinke
Kartoffel- og rosenkålssalat
1 skefuld smør
1 spsk. olivenolie
2 kviste rosmarin
200 g rosenkål
1 stort løg
300 g små, vaskede kartofler
1 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
Pynt
Persille
Evt. lidt paprika
Fremgangsmåde
- Vikl parmaskinken om fisken og læg den i et ovnfast fad.
- Skær kartoflerne i kvarte både.
- Skær løget ud og steg det i olie og smør, kom rosmarin og kartoflerne ved.
- Pil de yderste blade af rosenkålen og gem dem.
- Steg de små kål med kartoflerne i 5 min.
- Sæt fisken i en 210° varm ovn og giv den 10 min., mens kartoflerne og kålen steger færdig.
- Vend hvidløg og rosenkålsblade i ned til kartoflerne og kålen og lad det stege med 2 min.
- Anret fisken med kartoffel-kålen og et drys persille og paprika.

Hovedretter
Lasagne med parmaskinke og spinat

Hovedretter
Ovnbagt fisk med tomat