Opskrifter

Pasta med ost, tomater og basilikum

Fredag, 23. april 2010af Redaktion
Serveret med tre slags ost

(2 pers.)
30 min.

200 g linguine el. fettucinepasta
2 spsk. smør
2 hakkede skalotteløg
2 hakkede fed hvidløg
100 g fintrevet parmesan
100 g fintrevet pecorino (italiensk fåreost)
100 g fintrevet danbo, svenbo el. emmentaler
Masser af friskkværnet peber
200 g cherrytomater
1 potte basilikum

Begynd med at halvere tomaterne og sætte dem i ovnen på 200° drysset med lidt salt.
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Sauter imens løg og hvidløg ved svag varme i smørret. Når pastaen er næsten klar, hældes vandet fra den (gem lidt vand). Lidt af vandet og ostene kommes i panden, til osten smelter. Der drysses med masser af peber og hakket basilikum og de ovnstegte tomater.
Pastaen vendes i og serveres rygende varm.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen



Prøv flere pasta-retter...
Pasta med muslinger og rejer
Pasta med kylling og bønner
Pasta med ragout af svinekød