Ingredienser til ravioli med muslinger
(2 pers.)
250 g ravioli med ost
1 dl bouillon
1 dl hvidvin
1 spsk. majsstivelse
100 g flødeost
1 bdt. dild
1 tsk. salt
1 knsp. peber
300 g muslinger
1½ dl ærter
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde til ravioli med muslinger
Kog raviolien i letsaltet vand og lad den dryppe godt af. Hæld vin og bouillon i en gryde og bring det i kog. Pisk majsstivelsen ud i lidt vand og pisk det i sammen med flødeosten. Giv sovsen et opkog under omrøring, tilsæt klippet dild og smag til med salt og peber. Vend ravioli, muslinger og ærter i sovsen og varm raviolien igennem. Servér retten med groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pasta med kastanjer og svampe
Pasta med persillepesto og tomater
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)