(2 pers.)
20 min.
250 g kyllingefilet
2 tsk. indisk garam masala el. karry af god kvalitet.
2 løg i skiver
1-2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
150 g basmatiris
4 spsk. smuttede mandler
1 dl persille el. purløg el. en blanding
Salt og peber
Skær kyllingekødet i mindre stykker og brun det i olien i en stor gryde. Tag det op. Brun løgringene i samme olie, tag dem op. Brun mandlerne og hvidløgene i skiver og tag dem op. Kom risen i den sidste rest af olien og rør rundt med garam masala, til det har suget fedtstoffet. Hæld 4 dl vand ved og tilsæt salt. Læg låg på og skru ned, når det koger. Kog i 8 min. Sluk og vend kødet, hakkede krydderurter, mandler og halvdelen af løget i. Ved servering pyntes med resten af løgene.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Vietnamesiske ruller med kylling
Pasta med kylling og bønner
Risgryde med kalkun