Rullesteg med julekartofler
Denne opskrift på rullesteg er til 4 pers.
Det skal du bruge til rullesteg med julekartofler
1 rullesteg med
krydderurter
½ tsk. salt
½ tsk. hvidløgspeber
750 g små
kartofler
1 helt hvidløg
2 stilke rosmarin
1 spsk. koldpresset
rapsolie
1 usprøjtet
appelsin
Prøv også: Rullesteg med krydderurter
Sådan laver du rullesteg med julekartofler
Krydr rullestegen med salt og hvidløgspeber, læg den i et ovnfast fad og steg den ved 200° i 75 min.
Vask kartoflerne, kog dem i letsaltet vand i 12 min. og lad dem dryppe godt af.
Flæk hvidløget på tværs og steg det med snitfladerne nedad i olien på en varm pande i et par min. sammen med rosmarin.
Kom kartofler, revet appelsinskal og -saft ned til hvidløget og svits det, til kartoflerne begynder at tage farve. Servér stegen i skiver med kartoflerne og kogt rødkål.
Prøv også: En rullesteg af laks med salat og ristede kartofler