(4 pers.)
500 g hakket oksesmåkød
1 lille finthakket løg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk. dijonsennep
½ spsk. sød sennep
1 tsk. salt
Groftkværnet peber
4 skiver groft landbrød
Pynt
Tomater
Spirer
Bland det hakkede kød med de øvrige ingredienser og form farsen til 4 store, flade bøffer, der hakkes godt sammen med en kniv. Steg dem ca. 5 min. ved jævn varme i lidt olie eller smør. Tag bøfferne af panden og rist brødet gyldent på panden, der behøver ikke at være meget fedtstof tilbage, det bliver sprødt alligevel. Anret bøfferne oven på brødet og pynt med tomatskiver og spirer.
Server med grøn salat.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere retter her...
Ristede kødboller med høstgrønt og yoghurt
Oksebøffer med morkler og kartoffeltårn
Hakkebøf med "knust" kartoffelsalat