Torsk med indisk karry
Ingredienser til torsk med indisk karry
(4 pers.)
500 g torskefilét
2 løg
1 spsk. rapsolie
2 cm ingefær
2 fed hvidløg
1 frisk chili
1 tsk. kanel
1 tsk. spidskommen
¼ tsk. st. nelliker
1 ds. hakkede tomater
½ lime
1½ dl græsk yoghurt
Salt
2 dl ærter
1 bdt. frisk koriander
Fremgangsmåde
Skær torsken i mundrette stykker. Hak løgene og svits dem klare i olien ved jævn varme. Riv ingefær og hvidløg fint, hak chilien og lad det svitse med sammen med krydderierne i 1 min. Tilsæt tomaterne og lad saucen småsimre i 10 min. Tilsæt limesaft og yoghurt og smag til med salt. Læg torskestykkerne i saucen, drys ærterne over og lad retten småsimre under låg i 5 min. Drys med frisk koriander og servér med kogte basmatiris og mangochutney.
Madopskrift: Ellen Hansen
Find flere opskrifter her...
Karry-gryderet
Hornfisk med kartofler
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)