Torskerogn med remoulade og kartofler
Ingredienser til torskerogn med remoulade:
(4 pers.)
600 g torskebukser
2 spsk. salt
1 spsk. eddike
1 l vand
1 spsk. smør
Prøv også: Torskerognsfrikadeller
Remoulade:
75 g mayonnaise
1 spsk. fransk sennep
100 g finthakkede pickles
1 spsk. finthakkede kapers
1 spsk. hakket persille
1 finthakket skalotteløg
1 tsk. gurkemeje
Salt og peber
Tilbehør:
750 g kartofler
Råkostsalat
Se også: Laks med dildmarinade
Fremgangsmåde:
Pak rognen ind i bagepapir og læg pakkerne i en gryde med vand, salt og eddike.
Lad rognen småkoge i 25 min., til den mærkes fast, og lad den afkøle.
Rør mayonnaise, sennep, syltede pickles, kapers, persille, løg og gurkemeje sammen og smag remouladen til med salt og peber.
Skær rognen i skiver, rist dem gyldne i smørret.
Servér med remoulade, persilledryssede kartofler og en god råkost.
Prøv også: Quesadillas med laks og ost