Wienersnitsel med råstegte kartofler
35 min.
(4 pers.)
1200 g kartofler
3 spsk. olie
2 spsk. smør
Salt og peber
4 skiver kalveinderlår (600 g)
1 spsk. mel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 sammenpisket æg
1 dl rasp
2 spsk. smør
4 citronskiver
8 ansjosfileter
1 glas kapers
50 g høvlet peberrod
1 dl hakket persille
Skær kartoflerne i tern og svits dem let i olien. Læg låg på og steg videre i 15 min. Bank kødskiverne let og vend dem i mel tilsat salt og peber, så i æg og i rasp. Steg snitslerne gyldne i smørret, ca. 4 min. på hver side. Anret pynten med en citronskive, herpå ansjos, kapers og peberrod. Tag låget af kartoflerne og steg dem sprøde. Smag til med salt og peber, drys med persille og server.
Madopskrift: Kristina Miechels
Flere klassikere her