Fiskefrikadeller med kalorievenlig remoulade

Torsdag, 28. februar 2013Opdateret 24. april
af Redaktionen
Her får du opskriften på nemme fiskefrikadeller med en hjemmerørt og kalorievenlig remoulade. Kan spises på rugbrød eller med kartofler som tilbehør.
Fiskefrikadeller med kalorievenlig remoulade
Fiskefrikadeller med kalorievenlig remoulade

2 pers.

225 g fiskefilét, f.eks. sej el. torsk
100 g røget laks
2 skalotteløg
3 spsk. hvedemel
1 æg
70 g revne gulerødder
½ tsk. groft salt
½ dl minimælk
1 spsk. olie

Kalorievenlig remoulade

75 g syltede pickles
½ spsk. finthakkede kapers
75 g skyr
½ spsk. sød, fransk sennep
¼ tsk. gurkemeje
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Hak filetérne og laksen groft og løget fint.
  2. Rør fiskekød, løg, mel, æg, gulerødder, salt, peber og mælk sammen.
  3. Form farsen til frikadeller og steg dem i olien ved jævn varme 6 min. på hver side.
  4. Hak pickles, kapers og løg fint og rør skyr med sennep og gurkemeje.
  5. Vend pickles, kapers og løg i og smag remouladen til med salt og peber.
  6. Servér fiskefrikadellerne med kogte, persilledryssede kartofler og letdampede grøntsager.

Næringsindhold

Energiinformation pr. portion

546 Kcal / 2.277 kJ
Protein: 45,7 g
Kulhydrat: 55,7 g
Fedt: 14,6 g