Kalorielet kalkun i karry med kokosmælk og grøntsager

Søndag, 28. november 2010Opdateret 22. april
af Pernille Brøndum. Foto: Catrine Mannerup
Her får du en simpel opskrift på en mere kalorielet version af kalkun i karry. Retten tager ingen tid at lave, og så smager den skønt!
Kalorielet kalkun i karry med kokosmælk og grøntsager
Kalorielet kalkun i karry med kokosmælk og grøntsager

4 pers.

400 g kalkunbryst
2 løg
1 peberfrugt
4 tsk. rapsolie
4 tsk. pulverkarry
3½ dl hønsekødsbouillon
2 spsk. maizenamel
1 dl light kokosmælk
150 g sukkerærter
150 g mini majs
150 g bønnespirer
Lidt salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og skær peberfrugt i tern.
  2. Skær kalkunkødet i strimler.
  3. Varm olien op på en slip-let wok eller i en stegegryde.
  4. Rist karryen og tilsæt løg, peberfrugt og kalkunstrimler - lad det riste ca. 5 min under omrøring.
  5. Tilsæt hønsebouillon, og lad retten simre 10-15 min.
  6. Udrør maizenamelet i kokosmælken, jævn retten og lad den koge 2-3 min.
  7. Tilsæt sukkerærter, mini majs og bønnespirer.
  8. Smag til med salt og peber, og varm retten igennem.

Næringsindhold

Energiinformation pr. person

560 Kcal/2350 kJ
Fedt 26 g
Kulhydrater 58 g
Protein 30 g
Kostfibre 7 g