Kylling med peberfrugter og ris

Mandag, 25. januar 2010
af Redaktion
Denne ret er tænkt som Mest protein, men kan ændres til Mest grønt og Mest tilbehør ved at justere på grønsags- og tilbehørsmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(1. pers)

200 g kyllingefilet
1 dl æblejuice
1 tsk. sojasauce
2 tsk. olie (f.eks. olivenolie)
1 tsk. oregano
50 g rød peberfrugt
50 g gul peberfrugt
50 g grøn peberfrugt
Salt og peber
125 g kogt parboiled ris (60 g rå ris)

Skær kyllingefilet i strimler. Bland æblejuice, sojasauce, olie og oregano i en skål og hæld blandingen over kyllingen. Lad kyllingekødet trække i blandingen i ca. 30 min. Vask peberfrugterne, rens dem for stilk og kerner og skær dem i tynde strimler. Tag kyllingekødet op ad marinaden og lad kødet dryppe af over skålen. Svits kyllingekødet i en varm gryde i ca. 5-10 min. og tilsæt peberfrugterne. Hæld marinaden over kylling og grønsager og lad retten simre videre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog risen efter anvisningen på pakken.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.

Mest grønt

Mest tilbehør

Mest protein

Fjerkræ

125 g

125 g

200 g

Grønsager

300 g

150 g

150 g

Tilbehør

125 g

175 g

125 g

Kcal/ kJ

541/2264

537/2245

583/2438

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her (link fjernet)

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra SlankeDoktor...
Koriandergryde med rødbedesalat
Torskefilet på grønsagsbund
Hyggetallerken