Opskrifter
Fish and chips
Lørdag, 20. december 2008af Redaktion
(4 pers.)45 min.1 kg kartoflerOlivenolieSalt og peber8 fiskefileter1 ægHvedemelRaspSmør3 spsk. pickles1 spsk. mayonnaise2 spsk. tyk
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/e24e5d05d5f1403782933535196db2d7.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
45 min.
1 kg kartofler
Olivenolie
Salt og peber
8 fiskefileter
1 æg
Hvedemel
Rasp
Smør
3 spsk. pickles
1 spsk. mayonnaise
2 spsk. tyk yoghurt
Citroner
Skær kartoflerne i både og steg dem i ovnen ved 200° i 30 min. vendt i olie, salt og peber. Vend fileterne i mel, så i æg og så i rasp, hvorefter de steges brune i smør på pande. Blend pickles med mayonnaise og yoghurt og smag til. Server med citronbåde til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen