Frikadeller med fennikelsalat
(4 pers.)
Fars:
500 g hakket kalv og flæsk
2 æg
1 dl mælk
½ dl havregryn
Salt og peber
1 fintrevet løg
1 fintrevet hvidløg
Evt. 2 spsk. hakket timian
Smør og olie til stegning (ca. 10-15 g af hver)
Salat:
1-2 fennikelknolde i tynde skiver
1 agurk i tern
2 dl tyk græsk yoghurt
1 fed hvidløg
Lidt finthakket chili (ikke for stærk)
Salt og peber
Tilbehør:
Kartoffelbåde i ovn
Rør alle ingredienser til farsen sammen i en skål og få det til at sige "svup". Steg skestore deller på stor pande i smør og olie, ca. 10-12 min. i alt med flere rundvendinger.
Rør agurk med fennikel, yoghurt, fintrevet hvidløg, chili, salt og peber. Server til dellerne sammen med ovnkartoffelbåde.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også
Sennepskotelet med couscous