Fyldt kalkunbryst med salsa verde
(4 pers.)
15 min. + 40 min. i ovnen
1 kalkunbryst
100 g feta
150 g slikærter
150 g bacon i skiver
1 bdt. bredbladet persille
2 sardelfileter
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk. kapers
1 spsk. sennep
1 dl olie
Peber
Hak feta og ærter groft og bland det til en grynet masse. Skær kalkunbrystet næsten igennem fra siden og åbn det. Smør ærtefyldet på, rul kalkunbrystet sammen og hæft det med kødnåle. Læg kalkunbrystet i et ovnfast fad med bacon over og steg den i 40 min. ved 200°. Hak persille, sardeller, løg, hvidløg og kapers fint og bland det med sennep. Pisk olien i lidt ad gangen og smag til med peber. Server med kogte kartofler og friske tomater.
Opskrift: Kristina Miechels