Kalkundeller med hvidkålssalat
30 min.
(3 pers.)
500 g hakket kalkun
2 kogte kartofler
1 spsk. finthakkede kapers
1 hakket løg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
¼ hvidkålshoved
2 gule peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 fed presset hvidløg
½ dl hakket persille
Mos kartoflerne og rør dem sammen med kødet. Tilsæt kapers, løg, salt og peber og rør farsen jævn. Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie. Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe. Pisk olie, eddike, salt, peber og presset hvidløg sammen til en marinade og hæld den over salaten. Vend persillen i salaten og server med et stykke godt brød.
Opskrift: Kristina Miechels