Rød fiskesuppe
(4 pers.)
20 min.
1 spsk. olie
1 tsk. paprika
1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 l tomatjuice
5 dl fiskebouillon
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. majsstivelse
200 g rødfiskefilet
200 g kogte rejer
1 bdt. forårsløg
Svits paprika, løg og hvidløg i olien. Tilsæt tomatjuice, bouillon, salt og peber og lad det koge i 10 min. Rør majsstivelsen ud i lidt vand og rør det i suppen. Skær fisken i mindre stykker, kom dem i suppen og kog i yderligere 2 min. Tilsæt rejerne og smag til med salt og peber. Server suppen drysset med fintsnittet forårsløg og flute.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere fisk...
Fish and chips
Mere rødt...
Rød salsa
Mere suppe...
Vintersuppe