Svinekød i thaigrønt
(4 pers.)
30 min
1 løg i kvarter
2 grønne (spanske) chilier (udkernede), bruger du thaichili, er de stærkere
2 fed hvidløg
½ l hønsekødssuppe
2 spsk. majsolie
500 g hakket svinekød
½ tsk. stødt spidskommen
½ tsk. salt
400 g majskerner (frosne)
300 g sukkersnaps
1 bdt. hakket purløg
150 g ricottaost
1 dl græskarkerner
Tilbehør:
Kogt ris
Blend løg, chili og hvidløg med 1/2 dl suppe i en blender. Varm olie i en gryde og brun det hakkede kød. Kom så pureen ved, og når den begynder at miste væske, tilsættes resten af suppen. Lad det koge ca. 10 min. tilsat krydderierne og tilføj majs, sukkersnaps og purløg. Til sidst vendes ricotta i, og der drysses med græskarkerner.
Serveres med ris.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også
Sellerisuppe med æbler