Torskerognsfrikadeller
(4 pers.)
200 g knoldselleri
2 ds. torskerogn
2 æg
1 dl mælk
1 dl rasp
1 tsk. salt
2 spsk. klippet dild
Olie til stegning
VIDSTE DU, AT...
... der med Familie Journal i denne uge følger et stort tillæg med opskrifter på masser af sparemad. Her får du én af dem - lækre torskerognsfrikadeller.
Skær knoldsellerien i tern og kog den mør i vand uden salt 10 min. Mos torskerogn og knoldselleri sammen og rør æggene i. Tilsæt mælk, rasp, salt og dild og rør farsen jævn. Form farsen til frikadeller og steg dem i olien ved jævn varme i 4 min. på hver side, til de er gyldne og faste. Server med kogte kartofler, smørsovs og en god råkost.
Madopskrift: Kristina Miechels
Spar flere penge:
Vind en elkedel